23/11/2021 23/11/2021 Τήν Τρίτη, ο Πατριαρχικός Επίτροπος της Α. Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, επεσκέφθη το Δημιουργικό Εργαστήρι της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, όπου είχε την χαρά να συνομιλήσει με τις διδάσκουσες και το λοιπό προσωπικό, αλλά και τα νήπια του εν λόγω παιδικού σταθμού της Ομογένειας. Μετά το πέρας...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 19:04

Συνομίλησε με τα νήπια του παιδικού σταθμού της Ομογένειας

Διαδώστε:
Συνομίλησε με τα νήπια του παιδικού σταθμού της Ομογένειας

Τήν Τρίτη, ο Πατριαρχικός Επίτροπος της Α. Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, επεσκέφθη το Δημιουργικό Εργαστήρι της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, όπου είχε την χαρά να συνομιλήσει με τις διδάσκουσες και το λοιπό προσωπικό, αλλά και τα νήπια του εν λόγω παιδικού σταθμού της Ομογένειας.

Μετά το πέρας της επισκέψεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης προσέφερε γεύμα στους σιτιζομένους, στους διδάσκοντας και διδασκομένους εις μνήμην του αειμνήστου Μητροπολίτου και επιστηθίου φίλου αυτού Αυστρίας κυρού Μιχαήλ και μοίρασε δώρα σε όλα τα νήπια του Δημιουργικού Εργαστηρίου, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά και εν αγάπη και ομονοία να εορτάσουν την επικείμενη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως.

Τον Πατριαρχικό Επίτροπο συνόδευε ο Πατριαρχικός διάκονος κ. Οικουμένιος Αμανατίδης.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων