02/06/2023 03/06/2023 Τριακονταμελής όμιλος προσκυνητών, τελειοφοίτων και αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης επισκέφθηκε την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφερόμενος στην μακρά ιστορία της...
02 Ιουνίου, 2023 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 3:02

Tελειόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Tελειόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Τριακονταμελής όμιλος προσκυνητών, τελειοφοίτων και αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης επισκέφθηκε την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφερόμενος στην μακρά ιστορία της Σχολής.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής και παρακάθησαν στην ευλογηθείσα υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τράπεζα της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων