01/08/2021 01/08/2021 Την Κυριακή (ΣΤ’ Ματθαίου), 1η Αυγούστου, επί τη μνήμη της Αναμνήσεως της εν Κωνσταντινουπόλει τελουμένης Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και η ακολουθία της Προόδου και της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,...
01 Αυγούστου, 2021 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 17:57

Τέλεσε τον Αγιασμό και Τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Τέλεσε τον Αγιασμό και Τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας

Την Κυριακή (ΣΤ’ Ματθαίου), 1η Αυγούστου, επί τη μνήμη της Αναμνήσεως της εν Κωνσταντινουπόλει τελουμένης Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και η ακολουθία της Προόδου και της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμόν του μηνός Aυγούστου και Τρισάγιον υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων δούλων του Θεού αειμνήστων Μητροπολιτών Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, συμφοιτητού του Μητροπολίτου, Λύστρων Καλλινίκου και Αργυρουπόλεως Καλλινίκου, ως και του αειμνήστου Χαραλάμπους Παπαχαραλάμπους, Καθηγητού του Ποιμενάρχου στο Ζωγράφειο Λύκειο.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων