17/11/2021 23/11/2021 Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την ερχόμενη Τρίτη, 23 Νοεμβρίου. Ο Τιμητικός Τόμος για τον Παναγιώτατο εκδόθηκε με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας Του. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 16:24

Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ

Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την ερχόμενη Τρίτη, 23 Νοεμβρίου.

Ο Τιμητικός Τόμος για τον Παναγιώτατο εκδόθηκε με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας Του.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας YouTube: https://youtu.be/M0lsXF0Ko04 .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσφώνηση από τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κ. Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο, χαιρετισμό από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Αναπλ. καθηγητή κ. Χρήστο Γ. Καραγιάννη, και κατόπιν την παρουσίαση του Τιμητικού Τόμου προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου από τον καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής κ. Εμμανουήλ Δ. Καραγεωργούδη.

Θα ακολουθήσει η επίδοση του Τιμητικού Τόμου και τιμητικής πλακέτας στον Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο από τον Πρύτανη κ. Δημόπουλο, ο στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Θεολογία Διαλεγόμενη».

Τέλος, ο χορός ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης», υπό τη χοραρχία του Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., καθηγητή Αχιλλέα Γ. Χαλδαιάκη, θα ψάλει τον Πολυχρονισμό της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων