13/07/2022 13/07/2022 Τη Δευτέρα, παραμονή της εορτής του Αγίου Παϊσίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τα θυρανοίξια του νεόδμητου Ναού, και ακολούθως προέστη του Μεγάλου Εσπερινού της εορτής, συμπροσευχόμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Ο Παναγιώτατος, κατόπιν ευμενούς εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού...
13 Ιουλίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 12:33

Τέσσερις νέοι Πρωτοπρεσβύτεροι του Οικουμενικού Θρόνου

Διαδώστε:
Τέσσερις νέοι Πρωτοπρεσβύτεροι του Οικουμενικού Θρόνου

Τη Δευτέρα, παραμονή της εορτής του Αγίου Παϊσίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τα θυρανοίξια του νεόδμητου Ναού, και ακολούθως προέστη του Μεγάλου Εσπερινού της εορτής, συμπροσευχόμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Ο Παναγιώτατος, κατόπιν ευμενούς εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου σε τέσσερις κληρικούς της Ι.Μ. Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αιδεσιμολ. π. Στυλιανό Σίμπα, π. Γεώργιο Μουρατίδη, π. Χρήστο Αντώνη, και π. Ηλία Σέπερη.

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων