11/08/2021 11/08/2021 Τα θυρανοίξια του ανακαινισθέντος εξωκκλησίου της Αγίας Άννης στα Αγρίδια της Ίμβρου τέλεσε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:    Ο Παναγιώτατος έψαλλε το Φως Ιλαρόν, το απόγευμα της Τρίτης στην κορυφή του χωριού Κάστρο, με θέα τη Σαμοθράκη. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:     Στο μεταξύ, την Τρίτη έλανε χώρα...
11 Αυγούστου, 2021 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 16:12

Θυρανοίξια στην Ίμβρο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια στην Ίμβρο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα θυρανοίξια του ανακαινισθέντος εξωκκλησίου της Αγίας Άννης στα Αγρίδια της Ίμβρου τέλεσε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:

 

Ο Παναγιώτατος έψαλλε το Φως Ιλαρόν, το απόγευμα της Τρίτης στην κορυφή του χωριού Κάστρο, με θέα τη Σαμοθράκη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Στο μεταξύ, την Τρίτη έλανε χώρα και η Τελετή επιστροφής εικόνων που είχαν κλαπεί από Ναούς της Ίμβρου. Τις ιερές Εικόνες παρέδωσε στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου και πλήθους επισήμων, σε αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τροίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων