05/06/2024 06/06/2024 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Λευκάδα και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης, Προστάτιδας του νησιού, προκειμένου να προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Νaftemporiki ΤV, o Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος,...
05 Ιουνίου, 2024 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 0:02

Τη Λευκάδα θα επισκεφτεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Διαδώστε:
Τη Λευκάδα θα επισκεφτεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Λευκάδα και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης, Προστάτιδας του νησιού, προκειμένου να προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Νaftemporiki ΤV, o Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στο νησί της Λευκάδας την παραμονή του εορτασμού και θα λάβει μέρος στον Εσπερινό, στη λειτουργία ανήμερα του εορτασμού αλλά και στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνας.

Στις 26 Ioυνίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφτεί την Ιθάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων