14/11/2021 14/11/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία με την Βουλευτή και πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη είχε χθες, Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να της ευχηθεί να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία της υγείας της. Η κυρία Μπακογιάννη ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Παναγιώτατο για το ενδιαφέρον και τις προσευχές Του και αντευχήθηκε πλήρη αποκατάσταση και της δικής Του υγείας, μετά...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 11:38

Τηλεφωνική επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Ντόρας Μπακογιάννη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Ντόρας Μπακογιάννη

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Βουλευτή και πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη είχε χθες, Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να της ευχηθεί να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία της υγείας της. Η κυρία Μπακογιάννη ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Παναγιώτατο για το ενδιαφέρον και τις προσευχές Του και αντευχήθηκε πλήρη αποκατάσταση και της δικής Του υγείας, μετά την πρόσφατη τοποθέτηση στεντ στις Η.Π.Α.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων