07/08/2020 07/08/2020 Την Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, το απόγευμα, η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’, ο οποίος βρίσκεται στον Λίβανο, και του εξέφρασε την οδύνη και τις προσευχές του καθώς και την συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τραγωδία που έπληξε τον Λίβανο και κατ’ επέκταση...
07 Αυγούστου, 2020 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 23:07

Συγκινημένος από το τηλεφώνημα του Οικουμενικού Πατριάρχου

Διαδώστε:
Συγκινημένος από το τηλεφώνημα του Οικουμενικού Πατριάρχου

Την Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, το απόγευμα, η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’, ο οποίος βρίσκεται στον Λίβανο, και του εξέφρασε την οδύνη και τις προσευχές του καθώς και την συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τραγωδία που έπληξε τον Λίβανο και κατ’ επέκταση το Πρεσβυγενές Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Ο Μακαριώτατος, συγκινημένος για την αδελφική αυτή εκδήλωση του Πατριάρχου Βαρθολομαίου, του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και ζήτησε την συνέχιση των προσευχών του για την υπέρβαση της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Εκκλησία του και ο λαός του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Πατριάρχης Αντιοχείας: «Κρατάμε τη Βηρυτό στην καρδιά μας»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων