04/01/2021 04/01/2021 Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο και του διαβίβασε τις θερμές ευχές του για την Εορτή των Χριστουγέννων και για το Νέο Έτος. Επιπλέον, του εξέφρασε την διαχρονική και πλήρη συμπαράστασή του στον μεγάλο και δίκαιο αγώνα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως – και...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 12:05

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο και του διαβίβασε τις θερμές ευχές του για την Εορτή των Χριστουγέννων και για το Νέο Έτος.

Επιπλέον, του εξέφρασε την διαχρονική και πλήρη συμπαράστασή του στον μεγάλο και δίκαιο αγώνα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως – και προσωπικώς του Οικουμενικού Πατριάρχη – υπέρ της Ορθοδοξίας ανά τον Κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων