08/06/2023 08/06/2023 Την ευχή και την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβαν οι τέσσερις φετινές τελειόφοιτες του Ζωγράφειου Γυμνασίου – Λυκείου της Κωνσταντινουπόλεως. Πρόκειται για τις μαθήτριες Θεοδώρα Καγιακοπαράν, Μαρία Κελεπούρη και τις αυταδέλφες Άννα και Φωτεινή Μπαζγκάρλο. Τις τελειόφοιτητες μαθήτριες Λυκείου συνόδευσε κατά την επίσκεψή τους στο Φανάρι ο Διευθυντής του Σχολείου, Άρχων Μ. Ρεφερενδάριος...
08 Ιουνίου, 2023 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 10:16

Την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη έλαβαν οι τελειόφοιτες του Ζωγράφειου Λυκείου

Διαδώστε:
Την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη έλαβαν οι τελειόφοιτες του Ζωγράφειου Λυκείου

Την ευχή και την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβαν οι τέσσερις φετινές τελειόφοιτες του Ζωγράφειου Γυμνασίου – Λυκείου της Κωνσταντινουπόλεως.

Πρόκειται για τις μαθήτριες Θεοδώρα Καγιακοπαράν, Μαρία Κελεπούρη και τις αυταδέλφες Άννα και Φωτεινή Μπαζγκάρλο.

Τις τελειόφοιτητες μαθήτριες Λυκείου συνόδευσε κατά την επίσκεψή τους στο Φανάρι ο Διευθυντής του Σχολείου, Άρχων Μ. Ρεφερενδάριος της Μ.τ.Χ.Ε., κ. Ιωάννης Δεμιρτζόγλου.

Για τη λειτουργία και προσφορά του σχολείου δείτε το βίντεο από παλαιότερη αποστολή του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο – Λύκειο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων