14/05/2023 14/05/2023 Καθηγητές και μαθητές του του 2ου Γυμνασίου Σερρών, υποδέχθηκε στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρά και σπουδαία ιστορία της Θεολογικής Σχολής. Το Γυμνάσιο των Σερρών μετέχει στις εκπαιδευτικές δράσεις του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, εκ μέρους του οποίου παρίστατο και η Εκπαιδευτικός κ....
14 Μαΐου, 2023 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2023 - 17:20

Το 2ο Γυμνάσιο Σερρών στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Το 2ο Γυμνάσιο Σερρών στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Καθηγητές και μαθητές του του 2ου Γυμνασίου Σερρών, υποδέχθηκε στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρά και σπουδαία ιστορία της Θεολογικής Σχολής.

Το Γυμνάσιο των Σερρών μετέχει στις εκπαιδευτικές δράσεις του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, εκ μέρους του οποίου παρίστατο και η Εκπαιδευτικός κ. Ιωάννα Κλιάρη.
Οι προσκυνητές  ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων