16/03/2021 16/03/2021 Στο Φανάρι βρίσκεται ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Το πρωί της Τρίτης έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.  Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, υπέβαλε στον Παναγιώτατο τα σέβη και τις ευχές του ποιμνίου της Αμερικής με αφορμή την τριακονταετία της εκλογής και ενθρόνισής του. Του προσέφερε δε...
16 Μαρτίου, 2021 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 21:56

Το δώρο των πιστών της Αμερικής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Το δώρο των πιστών της Αμερικής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στο Φανάρι βρίσκεται ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Το πρωί της Τρίτης έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, υπέβαλε στον Παναγιώτατο τα σέβη και τις ευχές του ποιμνίου της Αμερικής με αφορμή την τριακονταετία της εκλογής και ενθρόνισής του.

Του προσέφερε δε εκ μέρους των πιστών ειδικά παραγγελθέντα εγκόλπια. Ο Πατριάρχης αφού ευχαρίστησε τους πιστούς της Αμερικής για αυτή την ευγενική τους χειρονομία, δήλωσε με ικανοποίηση ότι θα φορέσει τα εγκόλπια την προσεχή Κυριακή της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων