02/12/2022 02/12/2022 Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύτηκε κατόπιν περιπέτειας υγείας που είχε ο Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ. Ο Σεβασμιώτατος με ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που του παρασχέθηκε. “Πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου με κράτησε επί εβδομάδα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 11:18

Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Προικοννήσου προς το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Προικοννήσου προς το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύτηκε κατόπιν περιπέτειας υγείας που είχε ο Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

Ο Σεβασμιώτατος με ανάρτησή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που του παρασχέθηκε.

“Πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου με κράτησε επί εβδομάδα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το υπέροχο αυτό στρατιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα δεν έχει διοίκηση, γιατρούς και νοσηλευτές ανθρώπους, αλλά αγγέλους και αρχαγγέλους. Είμαι βαθύτατα και ισοβίως ευγνώμων προς όλους τους. Ο Θεός να τους σκεπάζει, να τους φωτίζει και τους ενισχύει και να τους καθοδηγεί. Όλοι τους στην καρδιά μου και την προσευχή μου”, έγραψε ο Μητροπολίτης κ. Ιωσήφ.   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων