22/11/2021 22/11/2021 Το απόγευμα της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στο Μετόχιο της Αναλήψεως του Κυρίου, της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, στο δήμο Βύρωνα, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και ακολούθως τέλεσε την θεμελίωση του κουβουκλίου του τάφου του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου, ο οποίος έζησε και ετάφη στο Μετόχι. Στη συνέχεια στο καλωσόρισμα...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 13:43

Το καλωσόρισμα του Μητροπολίτη Καισαριανής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Το καλωσόρισμα του Μητροπολίτη Καισαριανής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Το απόγευμα της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στο Μετόχιο της Αναλήψεως του Κυρίου, της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, στο δήμο Βύρωνα, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και ακολούθως τέλεσε την θεμελίωση του κουβουκλίου του τάφου του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου, ο οποίος έζησε και ετάφη στο Μετόχι.

Στη συνέχεια στο καλωσόρισμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, στο Αρχονταρίκι του Σιμωνοπετρίτικου Μετοχίου Αναλήψεως του Κυρίου στον Βύρωνα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων