29/03/2021 29/03/2021 Ιερουργούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε την Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το Νησί, τηρουμένων των μέτρων προς αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας. Το Νησί του Ελληνισμού παραμένει ζωντανό, λειτουργείται και λαμποκοπάει παρά τις αντιξοότητες που φέρνουν...
29 Μαρτίου, 2021 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 15:56

Το Νησί παραμένει ζωντανό παρά τα εμπόδια των αιώνων

Διαδώστε:
Το Νησί παραμένει ζωντανό παρά τα εμπόδια των αιώνων

Ιερουργούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε την Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το Νησί, τηρουμένων των μέτρων προς αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας. Το Νησί του Ελληνισμού παραμένει ζωντανό, λειτουργείται και λαμποκοπάει παρά τις αντιξοότητες που φέρνουν οι αιώνες.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων