17/10/2019 17/10/2019 Γνωστοποιήθηκε αναλυτικά το πρόγραμμα της επισκέψεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου 2019. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το απόγευμα θα υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο ΥΜΑΘ ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος θα ενημερώσει αναλυτικά τον Πατριάρχης για το σύνολο των πολιτικών πρωτοβουλιών που...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 20:57

Το πρόγραμμα του Οικ. Πατριάρχη στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα του Οικ. Πατριάρχη στη Θεσσαλονίκη

Γνωστοποιήθηκε αναλυτικά το πρόγραμμα της επισκέψεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου 2019.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το απόγευμα θα υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο ΥΜΑΘ ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος θα ενημερώσει αναλυτικά τον Πατριάρχης για το σύνολο των πολιτικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει προκειμένου η Μακεδονία και η Θράκη να επιστρέψουν στο δρόμο της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικής οικονομίας.

Στη συνέχεια ο κ. Καράογλου θα συνοδεύσει τον Πατριάρχη στον τρίτο όροφο του Διοικητηρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς. Εκεί θα ενημερωθεί για το έργο των υπηρεσιών και θα ξεναγηθεί στη μόνιμη έκθεση που υπάρχει στο χώρο, στην οποία αποτυπώνονται οι εργασίες αναστήλωσης, συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών στα αθωνικά κτίρια.

Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων