03/11/2021 04/11/2021 Σήμερα το πρωί της 3ης Νοεμβρίου ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Eric Adams, μετέβη στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής προκειμένου να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο της Νέας Υόρκης κ. Eric Adams και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 0:35

Τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης συνάντησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης συνάντησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Σήμερα το πρωί της 3ης Νοεμβρίου ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Eric Adams, μετέβη στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής προκειμένου να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο της Νέας Υόρκης κ. Eric Adams και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο που έχει μπροστά του να επιτελέσει.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων