10/04/2021 10/04/2021 Στο θλιβερό άκουσμα της εις Κύριον εκδημίας του αειμνήστου Νίκου Μαγγίνα, φωτογράφου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τελέστηκε στις 10.4.2021, στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, μετά το πέρας της ακολουθίας του Αναστάσιμου Εσπερινού, νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής «του ξεχωριστού αυτού ανθρώπου, ο οποίος επί δεκαετίες πλησίον του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου πολλά εκοπίασε...
10 Απριλίου, 2021 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 20:22

Τρισάγιο για τον αείμνηστο Νίκο Μαγγίνα στη Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον αείμνηστο Νίκο Μαγγίνα στη Θεολογική Σχολή

Στο θλιβερό άκουσμα της εις Κύριον εκδημίας του αειμνήστου Νίκου Μαγγίνα, φωτογράφου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τελέστηκε στις 10.4.2021, στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, μετά το πέρας της ακολουθίας του Αναστάσιμου Εσπερινού, νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής «του ξεχωριστού αυτού ανθρώπου, ο οποίος επί δεκαετίες πλησίον του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου πολλά εκοπίασε ανιδιοτελώς υπέρ του Πατριαρχείου και της Ρωμηοσύνης».

Αυτά αναφέρει η ίδια η ανακοίνωση της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, που κλείνει ευχόμενη: «Αιωνία η μνήμη αυτού!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων