29/11/2021 29/11/2021 Τελέστηκε τη Δευτέρα ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Κωνσταντινουπολίτιδος Εκκλησίας, στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης. Μετά το πέρας του Εσπερινού ανεγνώσθη νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κυρού Ανδρέου, αποφοίτου της...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 17:56

Τρισάγιο για τον Κλαυδιουπόλεως Ανδρέα στη Χάλκη

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον Κλαυδιουπόλεως Ανδρέα στη Χάλκη

Τελέστηκε τη Δευτέρα ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Κωνσταντινουπολίτιδος Εκκλησίας, στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ανεγνώσθη νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κυρού Ανδρέου, αποφοίτου της Σχολής, Καθηγητού και Διευθυντού του Λυκειακού Τμήματος αυτής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων