05/05/2021 05/05/2021 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, την Τετάρτη της Διακαινησίμου αναγνώσθηκε νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Χαλδίας κυρού Κυρίλλου, με αφορμή την προ ημερών συμπλήρωση τριακονταετίας από της εκδημίας του (1/5/1991). Ο Χαλδίας Κύριλλος, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Αξιώτης, υπήρξε απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής, από...
05 Μαΐου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 21:06

Τρισάγιο για τον Χαλδίας Κύριλλο στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον Χαλδίας Κύριλλο στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, την Τετάρτη της Διακαινησίμου αναγνώσθηκε νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Χαλδίας κυρού Κυρίλλου, με αφορμή την προ ημερών συμπλήρωση τριακονταετίας από της εκδημίας του (1/5/1991).

Ο Χαλδίας Κύριλλος, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Αξιώτης, υπήρξε απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής, από την οποία αποφοίτησε το 1932, αφού υπέβαλε εναίσιμο επί πτυχίω Διατριβή με θέμα “Η Ηθική του Μεγάλου Βασιλείου”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων