21/05/2023 21/05/2023 Στον τάφο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι μεταβαίνει σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος για να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του.  Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνοδεύουν η βασίλισσα Σοφία και ο Πρίγκιπας Παύλος με τις οι οικογένειές τους. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, έλαβε χθες την ύψιστη τιμητική...
21 Μαΐου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2023 - 13:55

Τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στον τάφο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι μεταβαίνει σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος για να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του.

 Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνοδεύουν η βασίλισσα Σοφία και ο Πρίγκιπας Παύλος με τις οι οικογένειές τους.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, έλαβε χθες την ύψιστη τιμητική διάκριση του δήμου Αθηναίων με τον τίτλο «Ευκλεής Αθηναίος», ενώ στην συνέχεια τέλεσε το μυστήριο του γάμου του μικρότερου γιου της Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργια στο Ναό του Αγίου Νικολάου πτωχοκομείου. Αμέσως μετά το τρισάγιο, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας θα επιστρέψει στο Φανάρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων