01/04/2022 01/04/2022 Βραβείο από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κεντρική Αίθουσα του ιστορικού Συλλόγου, έλαβε για την προσφορά της η Εστία Θεολόγων Χάλκης. Κατά την εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος της Εστίας Άρχων της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Νικόλαος Ξεξάκης, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στη Εστία και τη δράση...
01 Απριλίου, 2022 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 9:55

Βραβεύτηκε για την πολυετή δράση της η Εστία Θεολόγων Χάλκης

Διαδώστε:
Βραβεύτηκε για την πολυετή δράση της η Εστία Θεολόγων Χάλκης

Βραβείο από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κεντρική Αίθουσα του ιστορικού Συλλόγου, έλαβε για την προσφορά της η Εστία Θεολόγων Χάλκης.

Κατά την εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος της Εστίας Άρχων της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Νικόλαος Ξεξάκης, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στη Εστία και τη δράση της, ευχαριστώντας τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό για την τιμή.

Κατόπιν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλειος Κωνσταντινόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεράσιμος Φωκάς παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Εστίας την τιμητική πλακέτα, διά της οποίας επισημαίνεται ότι η Εστία τιμάται διά την πολυετή πνευματική δράση της.

Ο Πρόεδρος της Εστίας Θεολόγων Χάλκης κ. Νικόλαος Ξεξάκης (Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων