31/08/2021 31/08/2021 Κατά τον εσπερινό επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου που τελέστηκε χθες, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στο ναΰδριο της Σχολής χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες κ. Ιωσήφ, ο οποίος προ της ενάρξεως του εσπερινού τέλεσε την ρασοφορία του Παύλου Γκόμες, υποψηφίου κληρικού. Συμπροσευχόμενος κατά την ακολουθία της ρασοφορίας και...
31 Αυγούστου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 11:31

Χοροστασία του Μπουένος Αϊρες Ιωσήφ στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Χοροστασία του Μπουένος Αϊρες Ιωσήφ στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Κατά τον εσπερινό επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου που τελέστηκε χθες, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στο ναΰδριο της Σχολής χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες κ. Ιωσήφ, ο οποίος προ της ενάρξεως του εσπερινού τέλεσε την ρασοφορία του Παύλου Γκόμες, υποψηφίου κληρικού.

Συμπροσευχόμενος κατά την ακολουθία της ρασοφορίας και κατά τον εόρτιο εσπερινό παρέστη ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων