26/12/2022 26/12/2022 Σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα εορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στα ιστορικά Ψωμαθειά. Το πρωΐ των Χριστουγεννων, τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Εξ Μαρμάρων η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων. Έψαλαν εμμελώς και με το πολίτικο ύφος ο Μουσικολ. Άρχων κ. Παναγιώτης Τζανάκος, Πρωτοψάλτης της Περιφερείας, και ο...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 10:17

Χριστούγεννα στα ιστορικά Ψωμαθειά με τον Σηλυβρίας Μάξιμο

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στα ιστορικά Ψωμαθειά με τον Σηλυβρίας Μάξιμο

Σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα εορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στα ιστορικά Ψωμαθειά.

Το πρωΐ των Χριστουγεννων, τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Εξ Μαρμάρων η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων.

Έψαλαν εμμελώς και με το πολίτικο ύφος ο Μουσικολ. Άρχων κ. Παναγιώτης Τζανάκος, Πρωτοψάλτης της Περιφερείας, και ο Εντιμ. κ. Σταύρος Κιοσκέρ, Λαμπαδάριος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Υψωμαθείων, με φροντίδα του Προέδρου κ. Στυλιανού Γκιουλγκιούν, παρέθεσε εόρτιο γεύμα στην Κοινοτική Αίθουσα. Κατά το γεύμα παρέστησαν επίσημοι, πιστοί από τα Ψωμαθειά και από άλλες περιοχές της Πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων