17/06/2022 18/06/2022 Παρακολουθήστε την τελετή αναγορεύσεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2022:  Η ημερομηνία της τελετής απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Πατριάρχη δεν επελέγη τυχαία, καθώς συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ερημοποίησης και...
17 Ιουνίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 0:32

Τελετή αναγόρευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Καθηγητή του Ε.Α.Π. (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τελετή αναγόρευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Καθηγητή του Ε.Α.Π. (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Παρακολουθήστε την τελετή αναγορεύσεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2022:

Η ημερομηνία της τελετής απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Πατριάρχη δεν επελέγη τυχαία, καθώς συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας του πλανήτη. Ο γνωστός πια σε όλους και ως «Πράσινος Πατριάρχης» μετά το πέρας του τελετουργικού πραγματοποιήσε ομιλία με τίτλο «Δεκάλογος Κοινωνικῆς Οἰκολογίας».

Επισημαίνεται ότι η απόδοση του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή αποτελεί την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση και με αυτήν αναδεικνύεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του Πατριάρχη στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δεύτερη μέρα του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα και η χθεσινή συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων