Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
20 Μαΐου, 2021

Νέο σχολείο και πίκι-πίκι στην Μπουκόμπα Τανζανίας

Διαδώστε:

Το οίκημα που προορίζεται για σχολείο και τα οχήματα πίκι-πίκι που αγοράστηκαν με δωρεές και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της Επισκοπής του παρουσίασε στις τελευταίες του αναρτήσεις στο facebook ο Πατριαρχικός Επίσκοπος της Μπουκόμπας Τανζανίας, Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ευχαριστώντας δημόσια τους ευεργέτες.

«Να γίνετε αγγελιοφόροι του μηνύματος της Ορθοδοξίας», τόνισε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπας κατά την τελετή παράδοσης των πίκι-πίκι στους Ιερείς της Επισκοπής. «Ευχαριστώ για την βοήθεια και συμπαραστάση. Ιδιαίτερα τους ορθόδοξους αδελφούς του Ντουμπάι, της Καλιφόρνιας, της Ἀρναίας. Σας ευχαριστώ!».

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος παρουσίασε τα νέα μέλη της Ιεραποστολής, τα οποία και υποδέχθηκε μόλις προχθές. «Νέες αφίξεις εθελοντών», έγραψε, ο π. Χρυσόστομος.
«Σήμερα (σ.σ. 18/5/2021) είχαμε την άφιξη και πάλι της κυρίας Ευαγγελίας από τη Λάρισα και της Κωνσταντίνας από την Αθήνα. Η κα Ευαγγελία ως κοινωνική λειτουργός θα μας βοηθήσει στην Οργάνωση της Φιλανθρωπίας της Επισκοπής και στην Οργάνωση της Ενώσεως Γυναικών των Ενοριών μας».

Διαδώστε: