02/05/2021 02/05/2021 Στη μακρινή Μαδαγασκάρη, όπου διακονεί την ορθόδοξη εκκλησία, τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως (της Παννυχίδος πιο σωστά) ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, που έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά, αλλά και στην τοπική γλώσσα χθες το βράδυ. Μάλιστα, στο τέλος της Πασχαλινής Θείας Λειτουργίας, τα παιδιά που συμμετείχαν, εκτός από «Χριστός...
02 Μαΐου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 10:43

Το «Χριστός Ανέστη» ακούστηκε και στην Μαδαγασκάρη!

Διαδώστε:
Το «Χριστός Ανέστη» ακούστηκε και στην Μαδαγασκάρη!

Στη μακρινή Μαδαγασκάρη, όπου διακονεί την ορθόδοξη εκκλησία, τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως (της Παννυχίδος πιο σωστά) ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, που έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά, αλλά και στην τοπική γλώσσα χθες το βράδυ. Μάλιστα, στο τέλος της Πασχαλινής Θείας Λειτουργίας, τα παιδιά που συμμετείχαν, εκτός από «Χριστός Ανέστη», είπαν και «Καλημέρα Ελλάδα!»

Δείτε το βίντεο:

Στο τέλος δε, τσούγκρισαν και αυγά,  όπως θέλει το έθιμο!

Το πρωί βρήκε τον Θεοφιλέστατο κ. Πρόδρομο σε μιαν ακτή, απ’ όπου ευχήθηκε και γραπτώς!

Αξίζει, επίσης, να παρακολουθήσετε και το βίντεο του Επιταφίου από τη Μαδαγασκάρη, όπου οι πιστοί συμμετέχουν πραγματικά στο θείο πάθος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων