29/11/2021 29/11/2021 Συνάντηση με αντιπροσωπεία από το Τμήμα Κοινοτικής Ανάπτυξης του Άμπου Ντάμπι είχε σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Mussafah της προαναφερθείσας πόλεως ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Ο Πατριάρχης είδε τον Δρ Mogher Al Khaili, επικεφαλής του Τμήματος Κοινοτικής Ανάπτυξης, παρουσία πολλών ακόμα αξιωματούχων,...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 16:24

Άμπου Ντάμπι: Συνάντηση με κρατική αντιπροσωπεία

Διαδώστε:
Άμπου Ντάμπι: Συνάντηση με κρατική αντιπροσωπεία

Συνάντηση με αντιπροσωπεία από το Τμήμα Κοινοτικής Ανάπτυξης του Άμπου Ντάμπι είχε σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Mussafah της προαναφερθείσας πόλεως ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Ο Πατριάρχης είδε τον Δρ Mogher Al Khaili, επικεφαλής του Τμήματος Κοινοτικής Ανάπτυξης, παρουσία πολλών ακόμα αξιωματούχων, αλλά και ιερέων.

Στη συνάντηση ο Μακαριώτατος επεσήμανε την καλή και ιδιαίτερη σχέση του Πατριαρχείου Αντιοχείας με τα άλλα Πατριαρχεία της Ανατολής, αλλά και το κράτος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ευχαρίστησε για τη συνεχή στήριξη που αυτό τους παρέχει σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι μια σαφής απόδειξη του «ανοίγματος» των ΗΑΕ με άλλες χώρες και του σεβασμού που δείχνει το κράτος στο ανθρώπινο πρόσωπο και την αξιοπρέπειά του.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Τμήματος Κοινοτικής Ανάπτυξης έκανε λόγο για τη σημασία τέτοιων συναντήσεων, που αποδεικνύουν την ύπαρξη καλών σχέσεων. Τόνισε ότι οι πόρτες των ΗΑΕ είναι πάντα ανοιχτές για εκείνους που υπηρετούν την ανθρωπότητα και τον άνθρωπο.

Σημείωσε επίσης την καλή σχέση με το Πατριαρχείο Αντιοχείας και την υπόλοιπη ορθόδοξη Ανατολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων