Πατριαρχείο Αντιοχείας
19 Αυγούστου, 2020

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με το Τμήμα Οικουμενικών Σχέσεων

Διαδώστε:

Συνάντηση με τους συντονιστές των κυρίων τμημάτων της Δαμασκού αλλά και τους συντονιστές του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης την Τρίτη 18 Αυγούστου στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. 

Πριν τη συνάντηση τελέστηκε από τον Μακαριώτατο Τρισάγιο εις μνήμην του Αρχιμανδρίτη Alexi Chehadeh, ο οποίος ήταν Διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ενώ συμμετείχαν όλοι οι συντονιστές καθώς και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αρσένιος Ντάχνταλ.

Μετά από το Τρισάγιο όλοι οι παρευρισκόμενοι παρευρέθηκαν σε αίθουσα της Ιεράς Μονής όπου μίλησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας ευχαριστώντας όλους για τα συλλυπητήρια για την ψυχή του Αρχιμανδρίτη ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους σχετικά με τη βασική αποστολή του Τμήματος: να καταπραΰνει τις πληγές του πόνου και να σκουπίσει τα δάκρυα του πένθους.

Ο διάκονος π. Μελέτιος που είναι ο σημερινός διευθυντής του Τμήματος, είχε μια συνάντηση με όλους τους συντονιστές, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της τρέχουσας κατάστασης στο Τμήμα.

Διαβάστε ακόμα – Ακόμη ένα «θύμα» της φονικής έκρηξης ζητά ενίσχυση.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση και το Τρισάγιο: 

 

Διαδώστε: