19/09/2018 19/09/2018 Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Οικογενειών του Νομού Φθιώτιδος επισκέφθηκαν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικόλαο στο γραφείο του, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για καλή Εκκλησιαστική χρονιά και να προσκαλέσουν τον Ποιμενάρχη μας στον ετήσιο εορτασμό της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας στις 5 Νοεμβρίου. Ο Ποιμενάρχης δέχτηκε με χαρά την...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:22

Στον Μητροπολίτη Νικόλαο οι Πολύτεκνοι του Ν. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Νικόλαο οι Πολύτεκνοι του Ν. Φθιώτιδος

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Οικογενειών του Νομού Φθιώτιδος επισκέφθηκαν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικόλαο στο γραφείο του, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για καλή Εκκλησιαστική χρονιά και να προσκαλέσουν τον Ποιμενάρχη μας στον ετήσιο εορτασμό της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας στις 5 Νοεμβρίου.

Ο Ποιμενάρχης δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και όρισε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο εορτασμός να τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
Για αρκετή ώρα τα μέλη του Συλλόγου αντάλλαξαν εποικοδομητικές απόψεις επί διαφόρων θεμάτων και στο τέλος της επισκέψεως τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο για την μεγάλη στήριξη που παρέχει η Ιερά Μητροπολίς μας προς τις οικογένειες των πολυτέκνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων