14/04/2021 14/04/2021 Συνάντηση με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Τουρκίας θα έχει αύριο το μεσημέρι, Πέμπτης 15 Απριλίου 2021, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, που βρίσκεται από σήμερα στην γειτονική χώρα, όπου το μεσημέρι συνάντησε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Αύριο, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου....
14 Απριλίου, 2021 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2021 - 22:59

Συνάντηση Ερντογάν – Δένδια αύριο

Διαδώστε:
Συνάντηση Ερντογάν – Δένδια αύριο

Συνάντηση με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Τουρκίας θα έχει αύριο το μεσημέρι, Πέμπτης 15 Απριλίου 2021, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, που βρίσκεται από σήμερα στην γειτονική χώρα, όπου το μεσημέρι συνάντησε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Αύριο, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά την παραμονή του στην Άγκυρα, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στις 15.00 ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση γίνεται κατόπιν αιτήματος του Τούρκου προέδρου. 

Στις 19.00 ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβlούτ Τσαβούσογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων