08/03/2021 08/03/2021 Άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Δημήτρη Καρύδη, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για να καλυφθεί η δαπάνη για την επισκευή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Θύμαινας, επιχορηγώντας τον Δήμο με 23.οοο ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας, κ....
08 Μαρτίου, 2021 - 20:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 20:13

Χρηματοδότηση 23.000 ευρώ για την επισκευή ναού στους Φούρνους

Διαδώστε:
Χρηματοδότηση 23.000 ευρώ για την επισκευή ναού στους Φούρνους

Άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Δημήτρη Καρύδη, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για να καλυφθεί η δαπάνη για την επισκευή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Θύμαινας, επιχορηγώντας τον Δήμο με 23.οοο ευρώ.

Η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας, κ. Χριστιάνα Καλογήρου, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “ανταποκρινόμαστε στο αίτημά του και επιχορηγούμε το Δήμο με το ποσό των 23.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη για την επισκευή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Θύμαινας”.

“Με ευαισθησία αναζητούμε πάντα λύσεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας των κάτοικων, ιδίως των μικρών και απομακρυσμένων νησιών μας” καταλήγει η κ. Καλογήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων