Επικαιρότητα
08 Νοεμβρίου, 2020

Οι Ίκαροι στάθηκαν προσοχή για τον Προστάτη και Συμπολεμιστή

Διαδώστε:

Οι Ίκαροι, οι νυν και αυριανοί μαχητές του εναερίου χώρου της Πατρίδας εορτάσαν και απέδωσαν τιμή προς τον Προστάτη και Συμπολεμιστή τους στους αιθέρες Αρχάγγελο Μιχαήλ. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ.

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, τελέσθηκε και η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στο Τατόι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Εορτασμό του Προστάτου Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στο μεταξύ, με ανάρτησή τους στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόσο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και άλλα μέλη της κυβέρνησης απηύθυναν ευχές στην Πολεμική Αεροπορία για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του ευχαριστεί την Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους για όσα κάνουν για την Πατρίδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε: