08/11/2020 08/11/2020 Με ανάρτησή τους στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόσο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και άλλα μέλη της κυβέρνησης απηύθυναν ευχές στην Πολεμική Αεροπορία για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που είναι ο Προστάτης της. Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός ευχαριστεί την Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους για όσα κάνουν για την Πατρίδα....
08 Νοεμβρίου, 2020 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 15:16

Οι ευχές στην Πολεμική Αεροπορία για τον Προστάτη της

Διαδώστε:
Οι ευχές στην Πολεμική Αεροπορία για τον Προστάτη της

Με ανάρτησή τους στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόσο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και άλλα μέλη της κυβέρνησης απηύθυναν ευχές στην Πολεμική Αεροπορία για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που είναι ο Προστάτης της.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός ευχαριστεί την Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους για όσα κάνουν για την Πατρίδα.

Δείτε την ανάρτησή του: 

 

Ευχές έστειλε μέσω του διαδικτύου και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος σημειώνοντας: «Αγωνιζόμαστε για μια ακόμα πιο ισχυρή Πολεμική Αεροπορία. Αίεν Υψικρατείν! Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία που γιορτάζει σήμερα τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ!».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας ευχήθηκε για τη σημερινή ημέρα τόσο στους αεροπόρους όσο και στην Πολεμική Αεροπορία. Ο υπουργός σημείωσε:  «Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, που εορτάζουν σήμερα τους. Προστάτες τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ. «Αίεν Υψικρατείν»! Χρόνια πολλά επίσης σε όσες και όσους εορτάζουν σήμερα.»

Δείτε την ανάρτησή του και τη φωτογραφία που τη συνόδευσε: 

Ανάρτηση για τη σημερινή εορτή έκανε και ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος έγραψε «Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία. Κυριαρχούμε στους ουρανούς». 

Δείτε την ανάρτησή του: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων