Αρχιεπισκοπή Αμερικής
09 Αυγούστου, 2022

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με Οικουμενικό Πατριάρχη για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή

Διαδώστε:

Τη δέσμευση του ποσού 350.000 δολαρίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο – Γηροκομείο του Βαλουκλή, ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

“Μόλις συναντήθηκα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι και τον ενημέρωσα ότι η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής δεσμεύει ένα αρχικό ποσό 350.000 δολαρίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη πυρκαγιά στο Νοσοκομείο – Γηροκομείο του Βαλουκλή. Η Ομογένεια μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος.

“Το Ταμείο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος της ΜΚΟ “Leadership 100″ έχει δεσμεύσει 100.000 δολάρια. Το Τάγμα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου , έχει δεσμεύσει 100.000 $, ενώ η Ελληνική Ορθόδοξη Αδελφότητα Κυριών Φιλόπτωχος έχει δεσμεύσει $50.000.

Επιπλέον, η Εκκλησία μας έχει δεσμεύσει άλλα 100.000 $ και αναμένουμε αυτό το ποσό να αυξηθεί μέσω συγκέντρωσης κεφαλαίων”, καταλήγει η ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμη: Η Ι. Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την καταστροφική πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή

Διαδώστε: