09/08/2022 09/08/2022 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, με αφορμή την καταστρεπτική πυρκαγιά στο ιστορικό Γηροκομείο του Βαλουκλή, “κηρύσσει μεταξύ του ευλαβούς ποιμνίου της συναγερμό θερμής προσευχής και εκτενούς ικεσίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο και στους εμπερίστατους αδελφούς, οι οποίοι είδαν τις φλόγες να καταστρέφουν την στέγη της αγάπης, της...
09 Αυγούστου, 2022 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 16:44

Η Ι. Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την καταστροφική πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή

Διαδώστε:
Η Ι. Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την καταστροφική πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, με αφορμή την καταστρεπτική πυρκαγιά στο ιστορικό Γηροκομείο του Βαλουκλή, “κηρύσσει μεταξύ του ευλαβούς ποιμνίου της συναγερμό θερμής προσευχής και εκτενούς ικεσίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο και στους εμπερίστατους αδελφούς, οι οποίοι είδαν τις φλόγες να καταστρέφουν την στέγη της αγάπης, της θαλπωρής, της προστασίας, της συμπαραστάσεως και της ανθρωπιάς”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, “αυτές τις ημέρες των θερμών παρακλήσεών μας προς την προστάτιδα της Πόλεως και Υπέρμαχο Στρατηγό του ευσεβούς Γένους μας ενώνουμε και τις δικές μας πενιχρές δεήσεις και παρακαλούμε την Δέσποινα και Μητέρα του Λυτρωτού να δεχθεί τις παρακλήσεις των αναξίων ικετών της και να σταλάξει βάλσαμο παρηγοριάς στους εμπερίστατους αδελφούς μας και σε όσους, με κίνδυνο της ζωής τους, κατάφεραν να εκκενώσουν το Γηροκομείο της Ρωμιοσύνης”.

“Είθε η θαυματουργός Βαλουκλιώτισσα να συνεχίζει να δροσίζει αγιασματικά το μέτωπο των εν κλίνη ασθενείας και γήρατος ευρισκομένων αδελφών μας και όλων όσοι με πίστη και αυταπάρνηση διακονούν τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Χριστό στα πρόσωπα των ηλικιωμένων αδελφών μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε σχετικά: Βαλουκλή: Το χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση των ζημιών και η έμπρακτη στήριξη στο κόσμημα της ομογένεια

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων