28/12/2018 28/12/2018 Το πολύ όμορφο κλασσικό έργο του Σαίντ Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας», επέλεξε να παρουσιάσει η θεατρική ομάδα των Νεανικών Συνάξεων του ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, για να μας εισαγάγει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στην αίθουσα Κινηματοθεάτρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρουπόλεως, σε διασκευή και επιμέλεια του ηθοποιού παιδικής σκηνής...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:05

Θεατρική παράσταση στην Πετρούπολη

Διαδώστε:
Θεατρική παράσταση στην Πετρούπολη

Το πολύ όμορφο κλασσικό έργο του Σαίντ Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας», επέλεξε να παρουσιάσει η θεατρική ομάδα των Νεανικών Συνάξεων του ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, για να μας εισαγάγει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στην αίθουσα Κινηματοθεάτρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρουπόλεως, σε διασκευή και επιμέλεια του ηθοποιού παιδικής σκηνής Κωνσταντίνου Τζαφέρη και στην οποία συμμετείχαν 70 παιδιά.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ.Αθηναγόρα, ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου, ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος.

Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ.Βαγγέλης Σιμου και οι Ιερείς Ναού π.Σπυρίδων Αργύρης και π.Γερμανός Γκίκα και π. Κωνσταντίνος Κασσός.

Στο τέλος της βραδιάς ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων