10/12/2018 10/12/2018 Με πολλή χαρά οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου υποδέχτηκαν το νέο Ποιμενάρχη της Ιεράς μας Μητροπόλεως Λαρίσης κ.Ιερώνυμο, στην εβδομαδιαία Σύναξή τους, που γίνεται κάθε Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας. Ο Σεβασμιώτατος, με τη μειλίχια φωνή του, μίλησε για τον ρόλο της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο, από την εποχή του Μ.Κωνσταντίνου, οπότε βγήκε...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 13:01

Με νέους του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Διαδώστε:
Με νέους του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Με πολλή χαρά οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου υποδέχτηκαν το νέο Ποιμενάρχη της Ιεράς μας Μητροπόλεως Λαρίσης κ.Ιερώνυμο, στην εβδομαδιαία Σύναξή τους, που γίνεται κάθε Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας.

Ο Σεβασμιώτατος, με τη μειλίχια φωνή του, μίλησε για τον ρόλο της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο, από την εποχή του Μ.Κωνσταντίνου, οπότε βγήκε στην επιφάνεια από τις κατακόμβες έως και σήμερα. Αναφέρθηκε στη διαχρονική πρόσκληση της Εκκλησίας, «Έρχου και ίδε», στους ανθρώπους κάθε εποχής και στην αξία της ιεραποστολής. Εξέφρασε δε την αγωνία του για το αν οι πιστοί, που εκκλησιάζονται την Κυριακή, εφαρμόζουν την επόμενη μέρα στην καθημερινότητά τους το Ευαγγέλιο.

To ακροατήριο του απηύθυνε ερωτήσεις και ακολούθησε ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων