27/11/2018 27/11/2018 Στην Κρήτη βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος προσκεκλημένος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού όπου με πνευματικές συμβουλές και λόγια αγάπης μίλησε στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, αναπτύσσοντας το θέμα:«Ο Εκκλησιασμός υποχρέωση, καθήκον ή ανάγκη υπαρξιακή;». Την ομιλία παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμασκηνός, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως, η Καθηγουμένη της...
27 Νοεμβρίου, 2018 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2018 - 20:24

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος προς τους Νέους Γονείς (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος προς τους Νέους Γονείς (βίντεο)

Στην Κρήτη βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος προσκεκλημένος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού όπου με πνευματικές συμβουλές και λόγια αγάπης μίλησε στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, αναπτύσσοντας το θέμα:«Ο Εκκλησιασμός υποχρέωση, καθήκον ή ανάγκη υπαρξιακή;».

Την ομιλία παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμασκηνός, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Γεώργιος Κουκλάκης, νέοι καθώς και άνθρωποι μεγαλυτέρων ηλικιών.

Την εκδήλωση που συντόνισε ο κ. Χρήστος Μποτωνάκης παραγωγός του Ρ/Σ Μαρτυρία. Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός απευθύνοντας ευχαριστήριους λόγους, προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο για τις πολύτιμες πνευματικές συμβουλές, τον συντονιστή του Γραφείου Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων Παν. Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη και τους συνεργάτες του Πρωτ. Βασίλειο Φραγκιαδάκη, Πρεσβ. Βασίλειο Γκάτση και Πρεσβ. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη και τέλος όλο τον κόσμο που για τρίτη χρονιά έχει αγκαλιάσει τη πρωτοβουλία αυτή και αυτό φαίνεται με την παρουσία του στη σχολή αυτή.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων