17/06/2024 17/06/2024 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, εξόρμηση και συνάντηση νέων – φοιτητών, φοιτητριών και νέων επιστημόνων- με σκοπό την επικοινωνία, την κοινή λειτουργική ζωή, τις πνευματικές συζητήσεις, τη γνωριμία με το ορθόδοξο ήθος. Φέτος...
17 Ιουνίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 15:03

6η καλοκαιρινή Συνάντηση νέων – φοιτητών και νέων επιστημόνων Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
6η καλοκαιρινή Συνάντηση νέων – φοιτητών και νέων επιστημόνων Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, εξόρμηση και συνάντηση νέων – φοιτητών, φοιτητριών και νέων επιστημόνων- με σκοπό την επικοινωνία, την κοινή λειτουργική ζωή, τις πνευματικές συζητήσεις, τη γνωριμία με το ορθόδοξο ήθος.

Φέτος η 6η καλοκαιρινή Συνάντηση νέων θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Αυγούστου, με κέντρο τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στη Ρίζα Αντιρρίου, κατόπιν σχετικής σεπτής ευλογίας και αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού.

Η Συνάντηση αφορά σε νέους 18 έως 28 ετών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2130184436 και 6988384520 ή να ζητήσετε αναλυτικότερη ενημέρωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Για εγγραφή στην καλοκαιρινή Συνάντηση μπορείτε να ανατρέξετε στο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWMoeGIxBgqJf23eO8FbcpRKaGnMEd8IwyDa5jRFBBne-OtA/viewform?usp=sf_link

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων