18/03/2019 18/03/2019     Αφιέρωμα στον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια θα πραγματοποιήσουν τα κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεως Λαρίσης. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης, η Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην επέτειο της...
18 Μαρτίου, 2019 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2019 - 19:31

Αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια από τα κατηχητικά της Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια από τα κατηχητικά της Μητρ. Λαρίσης

    Αφιέρωμα στον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια θα πραγματοποιήσουν τα κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεως Λαρίσης. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης, η Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, στον αγώνα των Ελλήνων προγόνων μας για την απελευθέρωσή τους από τον τουρκικό ζυγό, με ειδικό αφιέρωμα στον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων