13/07/2019 13/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για τα κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου κι αφού όλοι πέρασαν για να αγιασθούν, ο Μητροπολίτης  μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας όλους όσους με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά τα παιδιά. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της...
13 Ιουλίου, 2019 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 10:24

Αγιασμός στην 2η περίοδο της Κατασκήνωσης της Ι.Μ. Καστορίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην 2η περίοδο της Κατασκήνωσης της Ι.Μ. Καστορίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για τα κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου κι αφού όλοι πέρασαν για να αγιασθούν, ο Μητροπολίτης  μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας όλους όσους με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά τα παιδιά. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της Εκκλησίας, να περάσουν καλά αυτό το διάστημα και να γεμίσουν με χαμόγελα, όμορφες εμπειρίες και Χριστό τις καρδιές τους.

Να σημειωθεί ότι στην δεύτερη αυτή περίοδο, περίπου 75 κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου θα φιλοξενηθούν εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα, μέχρι να παραδόσουν τη σκυτάλη στην επόμενη περίοδο των αγοριών.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων