12/02/2024 13/02/2024 Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Αχαΐας & Κυκλάδων), πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διάλεξη του εφετινού κύκλου συνάξεων της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, με ομιλήτρια την Ευδοκία Μπεκριδάκη-Ψυχολόγο, με θέμα: «Υπάρχει σχέση στο Γάμο;». Την διάλεξη προλόγισε, καλωσόρισε την ομιλήτρια και συντόνισε τον γενόμενο,...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 10:10

Δεύτερη διάλεξη στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Διαδώστε:
Δεύτερη διάλεξη στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Αχαΐας & Κυκλάδων), πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διάλεξη του εφετινού κύκλου συνάξεων της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, με ομιλήτρια την Ευδοκία Μπεκριδάκη-Ψυχολόγο, με θέμα: «Υπάρχει σχέση στο Γάμο;».

Την διάλεξη προλόγισε, καλωσόρισε την ομιλήτρια και συντόνισε τον γενόμενο, κατόπιν, διάλογο ο υπεύθυνος της Σχολής Γονέων αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης-αρχιερατικός επίτροπος Χαλκίδος.

Συν Θεώ, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διάλεξη, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, με θέμα: «Προβληματισμοί για μια σωστή οικογένεια».

Μετά το τέλος της κάθε ομιλίας ακολουθεί συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων