27/06/2021 27/06/2021 Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν και αυτό το καλοκαίρι θερινό πρόγραμμα με αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες αναψυχής για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, πάντοτε με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από 28 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου, σε 4 περιόδους, οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν εκδρομές, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, επιτραπέζια αντισφαίριση,...
27 Ιουνίου, 2021 - 19:24

Διασκέδαση και ψυχαγωγία στο Summer Camp των ανακαινισμένων Εκπαιδευτηρίων

Διαδώστε:
Διασκέδαση και ψυχαγωγία στο Summer Camp των ανακαινισμένων Εκπαιδευτηρίων

Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν και αυτό το καλοκαίρι θερινό πρόγραμμα με αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες αναψυχής για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, πάντοτε με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από 28 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου, σε 4 περιόδους, οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν εκδρομές, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, επιτραπέζια αντισφαίριση, κολύμβηση, χόκεϋ, αγώνες και διαγωνισμούς, καθώς επίσης και πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμη που θα προσφέρουν στα παιδιά πολύ γέλιο και χαρούμενη διάθεση!

Το πρόγραμμα, το απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν, θα ξεκινάει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Αντίστοιχο πρόγραμμα εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθεί και για παιδιά προνηπίου και νηπίου (από 4 – 6 ετών).

Η κατάθεση της αίτησης εγγραφής μπορεί να γίνει μέχρι τις 18 Ιουνίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 10 915.

Δείτε περισσότερ έντυπο πληροφοριακό υλικό ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων