20/10/2023 20/10/2023 Κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Λεβαδείας, χθες πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ομιλία – παρουσίαση της κ. Χατζή Χαρούλας, Ψυχολόγου του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος με θέμα «Η ψυχική υγεία των νέων». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 14:32

Εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Λεβαδείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Διαδώστε:
Εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Λεβαδείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Λεβαδείας, χθες πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ομιλία – παρουσίαση της κ. Χατζή Χαρούλας, Ψυχολόγου του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος με θέμα «Η ψυχική υγεία των νέων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας και ευαισθητοποίησης των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Το Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο π. Αθανάσιος Κώτσου, ο οποίος μετέφερε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων