19/02/2021 19/02/2021 Τραγούδια της σκλαβιάς που θεριεύουν την ελπίδα για τη λευτεριά εκ μέρους της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης και ένα συγκινητικό τραγούδι για την Αγία Φιλοθέη. “Φιλοθέη η ζωή σου στους αιώνες θα εμπνέει και η άγια μορφή σου στον Θεό θα μεσιτεύει Να μας δώσει τη χαρά σου, το γενναίο φρόνημά σου κοινωνοί των παθημάτων...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2021 - 13:08

Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Αγία Φιλοθέη από φοιτητές

Διαδώστε:
Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Αγία Φιλοθέη από φοιτητές

Τραγούδια της σκλαβιάς που θεριεύουν την ελπίδα για τη λευτεριά εκ μέρους της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης και ένα συγκινητικό τραγούδι για την Αγία Φιλοθέη.

“Φιλοθέη η ζωή σου στους αιώνες θα εμπνέει και η άγια μορφή σου στον Θεό θα μεσιτεύει Να μας δώσει τη χαρά σου, το γενναίο φρόνημά σου κοινωνοί των παθημάτων του Χριστού και εμείς”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Στίχοι: Στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς σαν άστρο Χριστού εσύ κινάς το φως Του ν’ απλώσεις, τα σκότη να διώξεις να σπείρεις ελπίδα λευτεριάς (x2). Κοντά σου μαζεύονται ψυχές γεμάτες αγιάτρευτες πληγές και τις δροσίζεις, γλυκά τις φροντίζεις ν’ ανθίσουν μέσα οι αρετές (x2). R: Φιλοθέη η ζωή σου στους αιώνες θα εμπνέει και η άγια μορφή σου στον Θεό θα μεσιτεύει Να μας δώσει τη χαρά σου, το γενναίο φρόνημά σου κοινωνοί των παθημάτων του Χριστού και εμείς (x2). Χαίρε ορθοδόξων θησαυρός, χηρών και ορφανών εσύ τροφός του Πνεύματος σκεύος, Ελλάδος το κλέος της νιότης φίλος κι οδηγός (x2). Άνοιξη μες τη χειμωνιά δε σε φοβίζουν τα δεινά τα πάντα αφήνεις, το αίμα σου χύνεις του γένους να ‘ρθει η Πασχαλιά (x2).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων