16/05/2023 16/05/2023 Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Δράμας επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Δράμα ιστορική πόλη, από το Βυζάντιο έως σήμερα – οι βυζαντινές εκκλησίες της». Τα παιδιά είναι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου και συνοδεύονταν από την φιλόλογο κ. Δούφλια Αναστασία και τη θεολόγο κ. Μουρατίδου Μαγδαληνή. Σχετικά με την Αγιογράφηση του Ναού...
16 Μαΐου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 15:10

Επίσκεψη μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δράμας

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δράμας

Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Δράμας επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Δράμα ιστορική πόλη, από το Βυζάντιο έως σήμερα – οι βυζαντινές εκκλησίες της».

Τα παιδιά είναι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου και συνοδεύονταν από την φιλόλογο κ. Δούφλια Αναστασία και τη θεολόγο κ. Μουρατίδου Μαγδαληνή.

Σχετικά με την Αγιογράφηση του Ναού μίλησε ο Αγιογράφος κ. Κουγιουμτζής Κωνσταντίνος και για το Εικονογραφικό Πρόγραμμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων