22/01/2024 22/01/2024 Με την χάρη Του Θεού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ στη συνέχεια η θεατρική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 18:00

Ευλογία Βασιλόπιτας και θεατρικό δρώμενο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Ευλογία Βασιλόπιτας και θεατρικό δρώμενο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Με την χάρη Του Θεού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ στη συνέχεια η θεατρική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσίασε το όμορφο θεατρικό δρώμενο «Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία» σε σκηνοθεσία και διασκευή του Χρήστου Παναγιώτου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ μοίρασε την βασιλόπιτα στους ιερείς του Γραφείου Νεότητος και σε όλα τα στελέχη.

Ιδιαίτερη ευλογία για το νεοσύστατο Τομέα Ηλεκτρονικών Μέσων της Ιεράς Μητροπόλεώς Πειραίως, το γεγονός ότι το φλουρί κέρδισε ο Διευθυντής του πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Θεοχαράκης.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Βασιλόπιτα Γραφείου Νεότητος - 2024

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων