14/10/2019 14/10/2019 Με αρκετά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού. Αντικείμενο συζήτησης ήταν η ηθική νοημοσύνη! Τη νοημοσύνη που αναδείχθηκε το 2018 από την κοινωνία ως το μυστικό της επιτυχίας για την καριέρα και την οικογένεια. Αναπτύχθηκαν οι επτά αρετές της ηθικής νοημοσύνης (ενσυναίσθηση, συνείδηση, αυτοέλεγχος, ανεκτικότητα,...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 11:05

Για την ηθική νοημοσύνη συζήτησαν οι νέοι στο Ψυχικό

Διαδώστε:
Για την ηθική νοημοσύνη συζήτησαν οι νέοι στο Ψυχικό

Με αρκετά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν η ηθική νοημοσύνη! Τη νοημοσύνη που αναδείχθηκε το 2018 από την κοινωνία ως το μυστικό της επιτυχίας για την καριέρα και την οικογένεια. Αναπτύχθηκαν οι επτά αρετές της ηθικής νοημοσύνης (ενσυναίσθηση, συνείδηση, αυτοέλεγχος, ανεκτικότητα, σεβασμός, καλοσύνη και δικαιοσύνη). Αυτά δηλαδή που διδάσκει ο Χριστός εδώ και 2000 χρόνια, τα συνειδητοποιεί και τα αναγνωρίζει σήμερα η κοινωνία μας ως μέσο για την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η συνάντηση των νέων έκλεισε με την προβολή της βραβευμένης ταινίας μικρού μήκους “Ο Γιάννης του κόσμου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων